Inovacija

BLANX O₃X: IZNIMNO IZBJELJIVANJE BEZ IKAKVIH NUSPOJAVA

Jedinstvena kombinacija aktivnog molekularnog kisika O₃X i arktičkog lišaja uklanja tvrdokorne mrlje pa zubi postaju intenzivno bijeli za samo nekoliko dana. Inovativna formula O₃X učinkovita je i nema nuspojava: nježna je za desni, ne djeluje abrazivno na zubnu caklinu i ne uzrokuje preosjetljivost. Jednostavno za svakodnevnu upotrebu i u svakoj situaciji, treba vam samo 10 minuta za primjenu.

Profesionalni rezultati za pet dana
Nježna za desni
Samo 10 minuta
dnevno. Jednostavna upotreba
Nema preosjetljivosti
Sigurna za implantate i ispune
 

PROIZVODI

Revolucija osmijeha počinje ovdje

O₃X WHITENING BITES

BlanX O₃X whitening udlage mekane su i dizajnirane za udobno prilagođavanje svim vrstama zubnih lukova za bezbrižni tretman. BlanX O₃X whitening udlage unaprijed su napunjene formulom O₃X pa gel ujednačeno prianja na unutarnju i vanjsku površinu zuba.

O₃X WHITENING STRIPES

BlanX O₃X trakice za izbjeljivanje su tanke, mekane i jednostavne za upotrebu. Dizajnirane su da pružaju najveću udobnost svim vrstama zubnih lukova. Njihova posebna struktura jamči brzi učinak izbjeljivanja na cijeloj površini zuba, kako na unutarnjem tako i na vanjskom području zuba.

UPOTPUNITE TRETMAN ZUBNOM PASTOM ZA ODRŽAVANJE

O₃X WHITENING AND POLISHING TOOTHPASTE

BlanX O₃X zubna pasta za izbjeljivanje i poliranje nema abrazivno djelovanje i idealna je za upotrebu prije i poslije tretmana izbjeljivanja kako bi zubna caklina uvijek bila bijela, svijetla i ispolirana. 100 % prirodni perlit i arktički lišaj se bore protiv plaka, pružaju učinak poliranja i osiguravaju dugotrajan svjež dah.

 

Formula

JEDINSTVENA KOMBINACIJA AKTIVNOG KISIKA I ARKTIČKOG LIŠAJA UKLANJA TVRDOKORNE MRLJE.

Novom O₃X formulom zubne mrlje izbjeljuju se za samo 10 minuta dnevno oslobađanjem aktivnog molekularnog kisika koji postupkom oksidacije izbjeljuje zube i dubinskim djelovanjem pruža iznimnu bjelinu za samo pet dana.

Arktički lišaj, 100 % prirodni glavni sastojak koji je oduvijek bio u svakoj BlanX zubnoj pasti, upotpunjuje formulu zahvaljujući prirodnim antibakterijskim svojstvima koja uklanjaju mrlje, bori se protiv plaka i zubima vraća njihovu prirodnu bjelinu.

Inovativna formula O₃X učinkovita je i nema nuspojava: nježna je za desni, ne djeluje abrazivno na zubnu caklinu jer ne sadrži perokside. Peroksid je najčešće upotrebljavan sastojak u profesionalnim tretmanima izbjeljivanja i mogu ga upotrebljavati samo stomatolozi i zubni tehničari zbog neželjenih posljedica za sluznicu i osjetljivost zuba.
Zahvaljujući djelovanju aktivnog molekularnog kisika uz tretmane BlanX O₃X profesionalno izbjeljivanje sad je moguće ostvariti i kod kuće.

 
 
 
 
 
 
 
 

Klinički ispitana formula nježna je za zubno meso i nema nuspojave na caklinu.

 

Rezultati

Do četiri puta bjelji zubi u samo pet dana.

Moć izbjeljivanja O₃X formule za ostvarivanje profesionalnih rezultata kod kuće klinički je testirana. Formula je nježna za desni i ne djeluje abrazivno na zubnu caklinu.
In vivo testovima koji su provedeni na odjelu za dentalne i morfološke znanosti na Sveučilištu u Modeni pokazalo se da tretmani formulom BlanX O₃X povećavaju bjelinu osmijeha za do četiri nijanse.

Nijanse bijele boje odnose se na vodič VITA Classical A1–D4, koji koriste zubni tehničari i stomatolozi za određivanje boje zuba.