BLANX WHITNESS ARKTIČKI LIŠAJEVI - FORMULA NOVE GENERACIJE BJELINE.

 

Učinak izbjeljivanja

Prirodni učinak izbjeljivanja formule BlanX potječe od kombinacije dvaju ključnih elemenata. Prvi, formulacija ekstrakta arktičkog lišaja učinkovita je u borbi protiv bakterija, plaka i mrlja uz istovremeni umirujući učinak za desni. Zubno meso je dezinficirano, a maksimalna higijena je osigurana bez imalo abrazije. Drugi element su fluorne soli koje jačaju caklinu i poboljšavaju svjetlinu zuba uz zaštitu usne šupljine od bakterija.

Učinak izbjeljivanja BlanX formule je dokumentiran.

Antibakterijsko djelovanje

Bakterije se proizvode putem ljepljive tvari zbog koje se lijepe za površinu zuba čime uzrokuju povećano stvaranje plaka. Ekskluzivna BlanX formulacija sadrži aktivne sastojke visokih antibakterijskih svojstava koja znatno smanjuju razmnožavanje bakterija i štite zubnu caklinu. Antibakterijsko djelovanje formule BlanX kojim se smanjuje stvaranje plaka dokazano je u raznim in vitro testovima. Formula aktivno djeluje protiv mikroorganizama koji uzrokuju zubni karijes i može smanjiti stvaranje karijesa.

 
 

Neabrazivno djelovanje

Dobra zubna pasta za izbjeljivanje može postati uobičajeni higijenski alat za dugotrajnu upotrebu koji jamči visoku stopu tolerancije, a koja je biokompatibilna i za zube i za sluznicu desni.

Zubna pasta BlanX formulirana je kalibriranom mješavinom visokokvalitetnog silicijevog dioksida uz posebni granulomer koji istovremeno omogućava temeljito čišćenje i optimalnu zaštitu zubne cakline jer ima niski RDA. 
 
Pri formulaciji zubne paste BlanX obratila se iznimna pozornost fiziologiji zuba i izvedeni su strogi testovi tolerancije. 

BlanXometar
BlanX-o-metar je trakica koja se isporučuje u pakiranju BlanX proizvoda.

Možete ga upotrijebiti za mjerenje bjeline zuba. Boja zubne cakline različita je kod svake osobe i ovisi o stilu života i dobi zbog čega naš BlanX-o-metar pokazuje tri tona boje u različitim gradacijama.

Upute za upotrebu:
Pomoću perforirane linije možete otrgnuti BlanX-o-metar s bočne strane pakiranja. Jednostavno pritisnite mjesto označeno strelicom i otrgnite pakiranje duž perforirane linije. Kad stavite BlanX-o-metar pokraj zuba, jednostavno je odrediti ton boje najsličniji vašoj caklini. Označite boju cakline na BlanX-o-metru prije nego što počnete upotrebljavati BlanX proizvode. Dan za danom možete mjeriti i procjenjivati poboljšanje bjeline zuba.


ARKTIČKI LIŠAJEVI

 

Zubna pasta BlanX uspjeh može zahvaliti znanstvenom istraživanju i prirodnim tradicijama.

 
Tijekom ekspedicije na Sjeverni pol nekolicina znanstvenika primijetila je da lokalno stanovništvo ima iznimno bijele i zdrave zube.
Njihova jedina oralna higijena sastojala se od trljanja zuba lišajem koji raste posvuda na tim zemljopisnim širinama.
 
 

Lišajevi su biljni organizmi koji su sposobni privlačiti energiju iz solarnog zračenja. Mogu živjeti u ekstremnim uvjetima pa su brojne njihove kolonije u nezagađenim predjelima, kao što su arktički tereni, a budući da moraju preživjeti u iznimno stresnim uvjetima, proizvode mnoge posebne tvari radi vlastite zaštite, uključujući i prirodne antibakterijske tvari.

Aktivni sastojci u lišaju djeluju samo protiv vrste mikroorganizama koji oštećuju zube i stvaraju plak.

Ekstrakt lišaja može kontrolirati količinu bakterija prisutnih na vašim zubima i tako pomaže u sprečavanju plaka koji uzrokuje promjenu boje zuba.

Zahvaljujući toj spoznaji talijanski su istraživači uspjeli izolirati aktivne sastojke u arktičkom lišaju i tako napraviti formulu BlanX za jedinstvenu zubnu pastu koja je učinkovita i štiti.


NOVA GRANICA BJELINE. ACTILUX®

 

Svaki dan naše zube napadaju organske molekule i bakterije koje uzrokuju prljavštinu, žutu boju i neugodne mirise. ActiluX® se bori protiv njih na prirodan način i vraća bjelinu i blistavilo vašem osmijehu.

Jednostavno i učinkovito djelovanje.
Zahvaljujući mikrokristalima ActiluX® se veže za caklinu vaših zuba tijekom redovitog pranja i stvara nevidljivu barijeru koja zaustavlja uzroke stvaranja žute boje. Njegov fotokatalitički aktivni sastojak traje cijeli dan, a aktivira ga prirodna svjetlost. Tako uništava molekule prljavštine i prirodno izbjeljuje vaše zube.

Tajna je u svjetlosti. Prirodna svjetlost aktivira i ojačava ActiluX®, a na taj način ne oštećuje vaše zube, već uklanja „loše” molekule prljavštine i održava vaša usta čistima te hidratizira desni.

Dan za danom, sa svakim osmijehom, svjetlost i ActiluX® naporno rade, izbjeljuju vaše zube i vraćaju im prirodnu blistavost!