SJAJNO BIJELA CAKLINA

Što je ActiluX®?

ActiluX® je patentirana tehnologija koja prirodno izbjeljuje zube upotrebom svjetlosti. Mikrokristali sastojka ActiluX® vežu se za zubnu caklinu da bi stvorili nevidljivu zaštitnu barijeru koja reagira na prirodnu i umjetnu svjetlost, aktivira se i uklanja mrlje, te tako izbjeljuje zube, dan za danom, svaki put kad se nasmiješite.

Kako djeluje ActiluX®?

Svjetlost je ono što pokreće BlanX White Shock

Svakodnevno organske molekule odgovorne za prljavštinu, promjenu boje zubi, neugodne mirise, zagađenje i bakterijske membrane napadaju vaše zube.

Kristale ActiluX® aktivira svjetlost, proizvodeći pozitivne i negativne naboje, čime se stvaraju slobodni radikali koji su bezopasni za tijelo, ali napadaju organske molekule odgovorne za prljavštinu.

Dan za danom, svaki put kad se nasmiješite, zubi se izbjeljuju i vraća im se prirodna boja zahvaljujući zajedničkom djelovanju svjetlosti i sastojka ActiIuX®.

 
 
 

Testirana učinkovitost

Nakon studije provedene na 60 ispitanika u različitim kontekstima i uz različite tretmane, tretman LED svjetlom pokazao se najučinkovitijim: zubi mogu postati za tri do četiri nijanse bjelji u odnosu na vašu početnu boju. Učinkovitost je trenutna nakon samo jednog dvadesetominutnog tretmana. Jednomjesečni tretman tijekom kojeg se zubna pasta aktivira samo prirodnom svjetlošću imao je više nego pozitivan rezultat. Izbjeljivanje je postupno, ali vidljivo.

 

Što više svjetlosti dobiju vaši zubi, osmijeh će vam biti svjetliji